Wie komt er stage lopen bij Jukebox Doc?

Jukeboxmonteurs zijn vrijwel allemaal van ondertussen respectabele leeftijd, inclusief mijzelf. Zou je het leuk vinden om te gaan werken in jukeboxland? De technische kneepjes te leren? Buizentechniek? Mechaniek? Jukeboxen leren repareren? Neem eens contact op want we kunnen wel jong bloed gebruiken.

Vind je het leuk om met vintage Collectables te mogen werken en om reparaties te leren uitvoeren?

We leren het je graag! Samen op pad te gaan om regelmatig een jukebox te gaan leveren? En om te zorgen dat de showroom en werkplaats er strak uit blijft zien en alle Collectables er top bijstaan en volledig functioneren? Om je stage te gaan lopen bij Jukebox Doc in Helmond ? Neem dan contact met ons op.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top