45 Rpm Singles gevraagd

Voor onze jukebox liefhebbers (én Wijzelf ?) zijn wij doorlopend op zoek naar leuke partijen en partijtjes singles. Die kopen wij graag! Leuke jaren ‘50, ‘60 en ‘70 plaatjes, het mogen natuurlijk ook herpersingen zijn.

Beat, Merseybeat, Pop, Rock and Roll, Soul en méér. Mogen natuurlijk ook wel wat Nederlandse singles bijzitten. Laat maar eens horen wat je hebt staan en wilt verkopen. Wij en onze klanten zijn er blij mee!

Wij willen ook graag in onze werkplaats én showroom met jukeboxen 45 en 78 Rpm platen aanbieden.

Neem je contact op? Wij komen snel langs en betalen direct, ook niet geheel onbelangrijk.

?? We halen niet de beste eruit maar wij kopen altijd de gehele partij, dan heb je altijd schoon schip!

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top