Zoek je 78 toeren Rock ‘n Roll schellak platen?

Jukebox Doc zoekt, koopt en verkoopt bijzondere 78 toeren schellak/bakeliet platen. Records van uitsluitend “zeer goed” en “excellent”kwaliteit. Voor verzamelaars van schellakplaten en van jaren ‘40 jukeboxen!

Verzamel je platen? Wij bieden regelmatig “excellent” staat platen te koop aan in de webshop. Rock and Roll, Populair en Blues titels van grote namen. Het verschil tussen staat “zeer goed”en “excellent” is in een jukebox overigens niet te horen. Al onze bakelieten platen spelen perfect in een jukebox. Een verzamelaar gaat nog een stapje verder en wil ook op zijn platenspeler een uitstekende kwaliteit horen en dat kan! Want 78 toeren platen klinken geweldig als ze van goede kwaliteit zijn.

Bij jukebox Doc verkopen wij platen duurder dan vaak elders wordt aangeboden.

Dat komt omdat wij uitsluitend voor de beste kwaliteit kiezen, en platen in die staat zijn nu eenmaal duurder, maar ook veel meer bijzonder want ze zijn immers haast niet meer te vinden. De platen die wij verkopen zijn optisch goed bekeken maar ook op geluidskwaliteit beoordeeld.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top