Vintage Mp3 WALLBOX

Heb je geen plek voor een jukebox dan kun je nog altijd kiezen voor een Mp3 jukebox. Dan bouwen we een originele oude Wallbox om naar Mp3 digitaal systeem. Alles werkt zoals het hoort. Op free play. Dus koop je een oude Wallbox of heb je een oude Wallbox dan breng ze maar en dan bouwen wij ze om. Of het nu een AMI, Mills, RockOla, Seeburg of Wurlitzer Wallbox is.

Heb je een 20 select Wallbox dan heb je 20 selecties maar heb je of koop je een 200 select Wallbox dan heb je 200 selecties tot je beschikking. Je maakt een selectie op de Wallbox en je hoort de Wallbox ratelen zoals het origineel! En daarna speelt het door jou gekozen nummer. Die nummers heb je vooraf op een geheugenkaart gezet. Je kunt net zoveel nummers achter elkaar kiezen, hoeveel je maar wilt.

Ik zal hier binnenkort een filmpje plaatsen van een Wurlitzer 5220 Wallbox die nu omgebouwd word. Het leuke is dat deze Wallbox 2 ingebouwde luidsprekers heeft bovenin de Wallbox. Een WURLITZER 5220 heeft 200 selecties en is een echte sixties Wallbox. Er komen 2 nieuwe luidsprekers in dus met het geluid zit het wel goed. Er wordt een digitale Mp3 print ingebouwd van hoge kwaliteit die in NEDERLAND ontworpen is en gebouwd word. Op deze print zit naast een digitale conververter ook de 2x25w versterker en de software om verschillende wallboxen te kunnen gebruiken.

Je kiest op het display de Wallbox die je er op aansluit. Ter indicatie kost deze WURLITZER 5220 omgebouwd naar MP3, versterker EN NIEUWE SPEAKERS €750.

Interesse? Neem contact op.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top