JUKEBOX TRANSPORT

Jukebox verhuizen? Jukebox Doc kan je authentieke jukebox en/of gerestaureerde jukebox veilig verhuizen of op locatie ophalen voor een reparatie met ons jukebox transport. Met een gesloten bakwagen met geavanceerde Pullman vering krijgen wij iedere jukebox probleemloos schadevrij én veilig bij je thuis. We verpakken de jukebox voor transport goed en zetten natuurlijk het mechaniek op slot. Vervoer je jukebox altijd rechtop!

De kosten voor een jukebox transport is €1 of €1,50 excl. btw en incl. een schade en diefstal verzekering.

Tenzij anders overeengekomen I.c.m. de aankoop van een jukebox bij Jukebox Doc. Voor het aanbieden van reparaties bij Jukebox Doc is het eventuele transport van een jukebox voordeliger, namelijk slechts €1 excl. btw per km incl. transport verzekering. Hier komen verder geen manuren meer bij, wél dient de jukebox bij de voordeur te staan. Jukebox Doc verplaatst géén jukeboxen die wij van een verdieping of bovenwoning zonder lift moeten ophalen.

Wij berekenen de afstand van Helmond naar de plek waar de jukebox opgehaald moet worden voor reparatie en berekenen daarvan de heen- én de terugreis. Meer weten? Neem contact op.

Contactformulier


error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top