Jukebox buizenversterker revisie. Wanneer een revisie?

Buizenversterker brom, slechte geluidsweergave, vervormd of dun geluid? Wanneer je buizenversterker van je jukebox deze problemen geeft, dan is je versterker vast toe aan een jukebox buizenversterker revisie. Condensatoren hebben een levensduur van 25-30 jaar voordat de waardes ervan gaan verlopen. Of erger nog, condensatoren kunnen ook gaan lekken. Wanneer de waardes niet meer kloppen dan klinkt de versterker niet meer goed. Ook kunnen natuurlijk de buizen toe zijn aan vervanging. Om je versterker veilig en goed klinkend te houden neem eens contact op.

Er zijn mogelijk wel meerdere redenen waarom je jukebox niet goed klinkt

Alles vanaf de naald dien je te checken want de naald kan al niet goed zijn, of het element waar de naald inzit. Dan gaat er bedrading naar de versterker vanaf de arm, het element eigenlijk, en ook daar kunnen slechte of losse contacten zijn door oude en stugge bedrading . De mutingschakelaar kan ook problemen geven of de arm kan fout afgesteld staan. Een externe volumeregelaar kan ook problem geven. Achter de versterker zit de luidspreker, ook deze kan gereconed moeten worden of een ander probleem hebben.

Wat we eigenlijk willen zeggen is dat je het van vooraf aan dient te (laten) checken. Want is een van deze zaken niet goed dan klinkt je jukebox sowieso niet goed.

Uit ervaring kunnen wij vertellen dat er ook wel veel aangerommeld werd om jukeboxen gewoon spelend te houden. Meer dan eens komen we compleet verbouwde versterkers tegen, of waarin vreemde aanpassingen of verkeerde onderdelen gebruikt zijn. Of een verkeerde jukeboxversterker. Vroeger werden er door de exploitanten ook vanalles gewisseld. Wil je jouw versterker, lees jukebox, weer laten klinken zoals het hoort? Neem dan contact op met Jukebox Doc.

Wil je eerst een vrijblijvende offerte van je versterker revisie?

Graag! Voor €50 maken wij een vrijblijvende offerte van je jukebox versterker revisie kosten. We checken dan ook of de bestaande trafo’s gebruikt kunnen worden en kijken we wat nodig is om deze versterker weer helemaal top te laten klinken. Klinkt een versterker na de versterker revisie nog steeds niet goed, dan heeft dat te maken met de redenen die hierboven beschreven zijn. Daarom is het belangrijk om vooraf alles volledig te checken. Want wil je een jukebox waarvan je er vanuit kunt gaan dat het allemaal veilig is, betrouwbaar werkt én goed klinkt? Neem dan contact op met Jukebox DOC in Helmond.

Jukeboxversterker revisie door Jukebox Doc

Jukebox Doc levert jukebox service, waaronder een jukeboxversterker revisie in Helmond e.o. voor jukebox liefhebbers en verzamelaars. Voor omgeving Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Uden en Venlo nemen wij ook wel reparaties aan huis aan. Wij zijn op dit moment wel erg druk met jukebox restauraties en reparaties. De wachttijd voor een jukebox reparatie of een afspraak kan daardoor nu enkele weken zijn, hou daar aub rekening mee.

De doorlooptijd van een jukebox buizenversterker revisie varieert meestal van 3 tot 6 weken. Deze tijd is variabel en heeft met de levertijd van onderdelen te maken. Soms zijn de onderdelen zoals transformatoren of buizen helemaal niet meer leverbaar, maar dan verzinnen we altijd een oplossing. Buizenversterkers krijgen wij altijd weer goed aan het klinken, soms met wat noodzakelijke aanpassingen, maar altijd veilig en met topgeluid.

Jukebox Buizenversterker Revisie

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top