Nu bij Jukebox Doc in “The House”

Neem alvast een digitaal kijkje bij Jukebox Doc. We hebben nog steeds geen showroom vol met gerestaureerde jukeboxen. Het staat bij ons overigens vol met jukeboxen, maar vooralsnog hebben we de afgelopen maanden besteedt aan restauratie en reparatie werkzaamheden voor klanten én aan de jukeboxen die in die tijd verkocht zijn. En als ze klaar zijn, dan worden ze direct uitgeleverd.

Zo kwamen we helaas nog niet aan onze eigen voorraad jukeboxen toe. Natuurlijk vinden wij onderweg ook prachtige kant en klare jukeboxen die wel vrijwel direct geleverd kunnen worden. Jukebox Doc zoekt immers ook jukeboxen voor klanten. Gerestaureerd en ongerestaureerd.

Nieuw binnen:

Meer weten? Neem contact op.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top