Jukebox verkopen?

Wil je jouw vintage jukebox verkopen? Of heb je een verzameling jukeboxen te koop? Wij kopen ze graag! Doorlopend zijn wij op zoek voor liefhebbers en verzamelaars naar vintage jukeboxen tot bouwjaar 1963. Gesloten jukeboxen na bouwjaar ‘63 en replica jukeboxen hebben meestal helaas niet onze interesse.

Biedt Jukebox Doc maar eens gerestaureerde en ongerestaureerde jukeboxen aan. 45 en 78 Rpm Amerikaanse jukeboxen van o.a.: Ami, Mills, Packard, RockOla, Seeburg en Wurlitzer. Defecten aan de jukebox zijn geen probleem aangezien wij zelf ook repareren en restaureren.

Wij zorgen dat jukeboxen bij liefhebbers terechtkomen.

Iedere jukebox die wij inruilen wordt volledig gecontroleerd en zonodig gerepareerd voordat wij deze weer verkopen. Tenzij de koper het leuk vindt om het zelf te doen. Daar denken wij graag in mee! Wij kopen en verkopen ongerestaureerde en gerestaureerde vintage jukeboxen. Heb je een Amerikaanse jukebox(en) te koop? Wij komen snel bij je langs, nemen direct een beslissing én betalen natuurlijk direct. Neem eens contact op voor een prijsindicatie en/of een afspraak.

Wij komen graag kijken.

Vul het contactformulier in en stuur eenvoudig enkele foto’s mee, dan kunnen wij je direct een indicatie geven. Biedt vertrouwd je jukebox(en) bij ons aan. Wij betalen je bij interesse een keurige prijs. Je kunt ook bellen of een Whatsapp bericht sturen naar +31(0)621301052. We kunnen ook je jukebox in consignatie verkopen tegen gunstige condities. Informeer naar de mogelijkheden.

Ami, Mills, RockOla, Seeburg en Wurlitzer jukeboxen te koop gevraagd

Contactformuliererror

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top