Jukebox kopen?

Wanneer je een mooie vintage jukebox wilt gaan kopen dan kom je vast ook kijken en luisteren in onze showroom in Helmond.

Jukebox kopen? Zoek je een gereviseerde jukebox? Of vind je het juist leuk om dat zelf te doen? Wij kopen en verkopen Amerikaanse ongerestaureerde en gerestaureerde vintage jukeboxen van bouwjaar 1935-1965. Zeg maar jukeboxen met een zogenaamd open mechaniek waarbij je de plaat kunt zien afspelen én met een buizenversterker. Naast verkopen repareren en restaureren wij ook jukeboxen. Niet aan huis maar wel in de showroom en werkplaats in Helmond.

Seeburg HF100R 1954

Wij verkopen 78 en 45 rpm jukeboxen.

We proberen altijd fraaie en complete exemplaren voor je te vinden van Ami, Mills, Packard, RockOla, Seeburg en Wurlitzer. Wil je meer weten over de historie van jukeboxfabrikanten? Lees hier meer. Onverprutste én mooie antieke jukebox exemplaren, want dat is wel erg belangrijk. Jukebox Doc verkoopt jukeboxen van 60 tot 85 jaar oud die swingen als een nieuwe! Art Deco jaren ‘30 en ‘40 stijl én populaire Rock ‘n Roll jukeboxen van de fifties. Naast verkopen van vintage jukeboxen repareren en restaureren wij ze ook in Helmond. Kom eens kijken en luisteren? Maak daarvoor wel eerst een afspraak.

✨Jukeboxen & Parts nu o.a. te koop:

Jukebox kopen bij Jukebox Doc? Kom eens kijken en luisteren in Helmond.

Heb je deze jukeboxen en andere collectible items al gezien? Info? Neem contact op.

Waar moet je op letten wanneer je een vintage jukebox wilt kopen?

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top