Nieuw chroom voor je jukebox?

Soms zijn de chroomdelen van een Jukebox toe aan nieuw chroom.

Omdat het chroom beschadigd is of omdat puntjes en gaatjes inzitten. Of gewoon omdat je heter weer als nieuw wilt laten uitzien. Verchromen is een langdurig proces van ontchromen, slijpen en polijsten en dan weer voorzien van een nieuwe laag chroom.

Nieuw chroom? Opnieuw verchromen is een bewerkelijk én mede daardoor een kostbaar proces.

Foto: Heijnen in Heijen NL

Het opnieuw verchromen van de smaak ornamenten, titelbord, strips en andere zaken is door o.a. de vele manuren een kostbare zaak. Het volledig opnieuw verchromen van een jukebox kost zomaar €1750-€2500. En hou bovendien rekening met een behoorlijke levertijd van zo’n 3 maanden. Voor de genoemde bedragen dien je zelf de chroomdelen te verwijderen en opnieuw te monteren. Vervolgens is dan je jukebox optisch weerlicht als nieuw. Wil je de rest van de kast ook weer als nieuw maken? Niet alleen voor het strak maken en sluitwerk in kleur maar ook voor handmatig aangebrachte marmerlook en andere prints bij jukeboxen. De kast is dan werkelijk weer als nieuw! Meer informatie? Neem contact op met Jukebox DOC.

We hebben hieronder de link van een aantal bedrijven geplaatst die o.a. het chroomwerk van een jukebox kunnen verzorgen.

Nieuw chroom?

Nieuw chroom. Er bestaan nog veel meer verchroombedrijven in Nederland, België en Duitsland. En natuurlijk ook in alle andere landen. Het proces kan per land verschillen I.v.m. de milieu eisen. Vraag diverse offertes aan voor als je nieuw chroom wilt! Denk er wel aan dat de goedkoopste optie niet altijd de beste keus is. Laat je goed voorlichten door de bedrijven en maak een weloverwogen beslissing van waar je het beste gevoel bij hebt. lees ook de reviews van de bedrijven zodat je weet wat je kunt verwachten. En niet dat het opnieuw verchromen van je jukebox achteraf tot teleurstellingen leidt..in resultaat en in prijs.

Wat kan er bij nieuw chroom fout gaan dan?

De kleur kan niet goed zijn, bijvoorbeeld te blauw. Als het niet goed gepolijst is kunnen er schuurkrassen te zien zijn of putjes. De voorbewerking van de chromen delen is dus erg belangrijk. Het kan zijn dat bij slecht reinigen van de gepolijste chroomdelen het chroom na een poosje loskomt. Verkoperen deed men voorheen eerst voor de eind toplaag chroom. voor een superstrak effect maar dat mag niet meer helaas.

?? Vraag naar een vrijblijvende prijsopgaaf:

Galvarne Rotterdam

Galviron Vaassen

Goedkoop verchromen Online verchromen

Heijnen Heijen

Jacobs

VOM België

Producttags

8 Ohm 16 Ohm 24 Selecties 33 Rpm 45 Rpm 78 RPM 110V 120 Selecties 200 selecties 1940 1946 1947 1948 1949 1950 1951 1954 1955 1956 1957 1958 Agressief Ami G onderdelen Ami H onderdelen Ami I onderdelen Ami J onderdelen Deelrestauratie Gerestaureerd Helder Made in Denemarken Made in Rusland Made in USA Omgebouwd naar 230V-240V Ongerestaureerd Orgineel Rock and Roll RockOla Tempo onderdelen Vet Wurlitzer 1015 onderdelen Wurlitzer 1700 onderdelen Wurlitzer 1800 onderdelen Wurlitzer 1900 onderdelen Wurlitzer 2000 onderdelen Wurlitzer 2100 onderdelen Wurlitzer 2104 onderdelen

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top