Wat is de levertijd van een gereviseerde jukebox?

Wil je bij Jukebox Doc een ongereviseerde jukebox laten reviseren of restaureren, dan geldt daar een levertijd voor van 6 weken tot 6 maanden.

Afhankelijk wat je aan de jukebox wilt laten reviseren én wat de levertijd is van de eventuele orginele en nieuwe replica onderdelen. Soms is het ook niet leverbaar, dan zijn er specialisten in ons netwerk die dat vaak kunnen maken. Wil je ook nieuw chroom en een kast die er weer als nieuw uitziet zoals het toen nieuw geleverd werd? Wij kunnen het op een professionele manier voor je verzorgen. Ontchromen, polijsten en opnieuw verchromen van een jukeboxes is kostbaar. Iedereen is altijd op zoek naar een orginele jukebox met mooi orgineel chroom. Dat zal niet meevallen om dat te vinden. Ga daarom wel op zoek naar een mooi orgineel en compleet exemplaar.

Een complete restauratie van een jukebox is al snel zo’n 125 uur

Deelrestauraties zoals b.v. het recappen en repareren van b.v. een jukebox buizenversterker is 5 tot 12 uur. Het mechaniek van een vintage jukebox kost ook vele uren aangezien een groot deel van het mechaniek en motoren of het geheel uit elkaar gaat bij een restauratie. Wij repareren en restaureren maar laten reparaties ook extern bij specialisten uitvoeren.


Neem contact op met Jukebox Doc voor een restauratieplan voor jouw “nieuwe” oude jukebox.

In de showroom – werkplaats in Helmond hebben wij interessante en populaire gereviseerde en ongereviseerde Amerikaanse vintage jukeboxen te koop. Of koop je liever een ongerestaureerde jukebox?

Wij verkopen ook mooie, goed klinkende én goed functionerende populaire jukeboxen van bouwjaar 1935-1963 die direct leverbaar zijn.

Gecontroleerde en onderhouden jukeboxen met oudere restauraties voor nette prijzen.

Contactformulier


error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top