Huisbezoeken zijn weer beperkt mogelijk na 15 juni 2024. Maak daarvoor nu een Afspraak

Helaas zitten wij momenteel vol met reparatie en restauratiewerk voor jukeboxen die wij niet zelf geleverd hebben. Een huisbezoek is daarom helaas niet meer mogelijk en ook voor 2024 moeten we dat helaas gaan beperken. Je kunt natuurlijk wel reparaties afgeven bij de werkplaats in Helmond.

Dit geldt natuurlijk niet voor klanten die wij zelf ooit een jukebox verkocht hebben

Het is onze eerste prioriteit om authentieke usa jukeboxen bij klanten te onderhouden en spelend te houden. Service te bieden aan klanten met jukeboxen die wij zelf verkopen en in het verleden verkocht hebben. Wij worden erg veel benaderd door mensen die ooit ergens een jukebox gekocht hebben voor een reparatie of restauratie. Dat gaat uit de hand lopen vanwege de vele aanvragen, dus daar moeten we een halt aan roepen.

Wij dienen als eerste klanten bij wie wij zelf de jukebox geleverd hebben.

We willen je graag helpen als je ooit elders een jukebox hebt gekocht, maar we hebben daar helaas gewoonweg niet altijd de capaciteit voor, op dit moment zeker niet. Dus de consequentie ervan is op dit moment langere wachttijden of het tijdelijk weigeren van een opdracht. Dat geldt niet voor de momenteel lopende reparaties.

Last But not least

Realiseer je ook dat deze apparaten 60-90 jaar oud en lang niet alles is meer te verkrijgen. Mensen denken soms lijkt het wel alsof je alle onderdelen zomaar kunt bestellen. En net als bij een webshop dan morgen in huis is maar zo werkt het helaas niet. Natuurlijk zijn er replica onderdelen, maar ook heel veel niet. Vaak hebben we daar dan wel weer een oplossing voor, maar soms ook niet.

Deze jukebox monteurs kun je o.a. ook raadplegen:

Ludeco

Harold Hoetink

Transzener

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top