Reparatiestop tot 15 juni a.s. voor jukeboxen die wij NIET zelf geleverd hebben.

Wij zitten helaas helemaal vol met reparaties van jukeboxen die ooit elders gekocht zijn. Niets mis mee, maar wij zijn een restauratiebedrijf en zetten zelf hoofdzakelijk gerestaureerde jukeboxen in de markt die betrouwbaar en veilig zijn. En daardoor ook weinig onderhoud vragen en gewoon doen wat ze moeten doen.

Wij krijgen veel teveel reparatieaanvragen van ongerestaureerde “Gisteren deed ie het nog” jukeboxen die ooit ergens gekocht zijn. Wij zijn erg druk met eigen restauratie werkzaamheden en repareren eigenlijk geen ongerestaureerde jukeboxen. We nemen het wel als restauratie project aan op verzoek. Dat is namelijk de enige methode om jukeboxen van 60 tot 85 jaar oud weer bedrijfszeker te krijgen.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top