Jukeboxmonteur aan Huis

Wij nemen voor 2024 beperkt reparaties aan van jukeboxen die niet door ons geleverd zijn. We kunnen 1 week per maand service aan huis leveren, de andere 3 weken restaureren wij onze eigen verkochte voorraad en bieden service en huisbezoeken aan bij klanten die wij zelf eerder een jukebox verkocht hebben. Het concept van Jukebox Doc is immers het weer volledig betrouwbaar maken van ongerestaureerde jukeboxen en die weer in de markt zetten met garantie. Samen met een monteur die deze jukebox spelend houdt en onderdelen kan leveren. Een monteur is zo onderhand nog zeldzamer dan de jukebox zelf.

Natuurlijk willen wij iedereen graag helpen maar er is niet meer capaciteit dan er is. Een dag heeft voor ons 10 uur en een werkweek 5 dagen en daar blijft het wat ons betreft bij. Onze prioriteit heeft het volledig reviseren, kopen, verkopen en onderhouden van authentieke jukeboxen. Niet om jukeboxen te restaureren voor klanten die ik dan vervolgens na restauratie ineens een week later op marktplaats zie staan. Dan kan ik beter mijn eigen jukeboxen restaureren toch?

Je kunt ons uitsluitend op afspraak bezoeken in Helmond

We kunnen geen ongerestaureerde jukeboxen in een handomdraai weer betrouwbaar maken. Je werkt al snel zo’n 100 tot wel 150 uur aan een restauratie van een jukebox. Het afgelopen jaar zijn we aan huis gekomen bij ongerestaureerde jukeboxen die ook wel half uit elkaar liggen. We beginnen er eerlijk gezegd niet eens aan huis aan. Het is mogelijk om ze als restauratieproject aan te bieden in Helmond dan maken we voor €50 een prijsopgaaf voor je.
Althans Amerikaanse jukeboxen tot bouwjaar 1963 met een buizenversterker. Jukeboxen van latere bouwjaren en B.v. OMT cd jukeboxen herstellen wij niet. Wij hebben daar de kennis niet van en hebben daarvoor ook geen onderdelen.

error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top