Wij zijn op afspraak geopend

Wil je Jukebox Doc bezoeken in Helmond voor een mooie jukebox, een reparatie aan te bieden of om op te halen, voor onderdelen of ben je geinteresseerd in een ander vintage Collectable item wat wij aanbieden? Wij zijn vanaf 31 Maart a.s. op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10:00-17:00 uur. Wij in vaak onderweg voor inkoop en verkoop dus maak eerst een afspraak wanneer je ons wilt bezoeken, dan sta je niet voor een gesloten deur.

Maak eerst een afspraak voordat je ons komt bezoeken

Anders is de kans groot dat we aan het leveren zijn of aan het repareren. En dan kom je helaas voor een gesloten deur. Bel eerst voor een bezoekafspraak of stuur een bericht voordat je wilt komen naar +31(0)6 2130 1052 of gebruik links onderaan deze pagina Whatsapp óf vul hieronder het contactformulier in.

Contactformulier


error

Jukebox kopen of verkopen? Bel of app naar +31 (0)621301052.

Meer weten?
Scroll to Top